Célkitűzés? Azt meg minek? Ha meg mégis, akkor hogyan?


target-114935_150.jpg Ismerőseimmel arról beszélgettünk a múltkoriban, hogy van-e értelme a célok kitűzésének. Volt aki azt mondta, hogy azoknak kell ezt csinálni, akiknek az életéből hiányzik valami. Aki jól érzi magát a bőrében, annak ez fölösleges. Megemlítettem, hogy felmérések szerint a legsikeresebb embereknek voltak és vannak leírt céljaik. Válasz: nem kell törtetni.

Állítólag az emberiség három százaléka rendelkezik leírt célokkal. Én speciel roppant szívesen tartoznék ebbe a csoportba, főleg, mert elég sokáig lubickoltam a másikban (már amennyire a komfortzóna pocsolyájában való fetrengést lubickolásnak lehet nevezni, vagy a múlt fájdalmainak napi hordozását.)mygoals.jpg

Már az elhatározás, hogy márpedig célokat fogok kijelölni, az sem egyszerű. Komoly bátorságot és önbecsülést igényel, hiszen feltételezem magamról, hogy többet érek, bírok, tudok, merek és érek, mint ahol, ahogy vagyok.

Ha úgy gondolod, hogy segítségre lenne szükséged az első lépések megtételéhez, nagy szeretettel ajánlom Szűcs Tibi vadiúj és INGYENES célkitűző  online videotréningjét, melyhez kapsz egy saját tantermet, eszközöket, hogy online jegyzeteket készíthess a hallottakhoz-látottakhoz. ( Hogy ki az a Szűcs Tibi? Akinek a nevéhez fűződik a népszerű http://mindennapinlp.hu oldal.) Ha többet szeretnél tudni, katt a htt://onkepzovideok.hu ra!